Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 147 куката за дърпане

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 147 куката за дърпане

Здравейте колеги. Наскоро си взех 147-чката и забелязах че ми я няма куката (не знам дали правилно се изразявам) за дърпане, тази която се навива на предната или задната броня в зависимост от случая. Та питах в 2-3 магазина за авточасти всички ме гледат все едно на друг език им говоря. От къде мога да си взема и за колко пари горе доло(от Стара Загора съм) , да имам , че то коли можеш ли им се вярва ?

Като за начало потърси в раздел "Продава" - "Авточасти и аксесоари !
    _156_2,4_JTD_136hp_-EX
    156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

Според мен единствено 2-ра ръка е удачния начин.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
        Според мен единствено 2-ра ръка е удачния начин.
        Подкрепям, за нова искат над 30-40лв. Има ги и по битаците - не са нещо уникално, но трябва да се провери резбата. Аз и двете италианки от подписа от там ги оборудвах, нещо 5-10лв. ми е споменът...
        Ама за 2 години с тях, а и като се върна и 10, та и 20 години назад, нямам спомен да съм я ползвал тая екстра!
        Last edited by Zarini; d.m.y г., 15:29.
        Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
        Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp

Comment

Намери си все пак... на мен лично ми е трябвала 2 пъти. Първия път нямах - изби маркуч на горивото и трябваше репатрак - дизела поне добре, че може да се качи там и на стартер. Втория път се наложи да дърпам колега, ама вече се бях оборудвал.
          Та не вреди да има... виж в раздел продава.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от duchko Покажи съобщение
            От къде мога да си взема и за колко пари горе доло(от Стара Загора съм) , да имам , че то коли можеш ли им се вярва ?
            Ако минеш през сервиза или ме напипаш дома, мога да ти подаря една, че ми се моташе някъде.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
            X